Ekte liv

De siste par månedene har Gud vist meg tomheten som finnes i materialisme, og tomheten som er i søken etter det perfekte ytre. Det finnes ingen evigvarende glede der. Jeg har vært fast leser av flere kjente blogger og moteblogger i flere år, men nå merker jeg at det gir meg bare mindre og mindre… Når jeg scroller nedover bloggene ser jeg liksom bare tomhet. Jeg blir ikke inspirert lengre. Helt ærlig, så blir jeg satt ut av idealiseringen av det overfladiske: vippeextentions (!!!), hårextentions, sminketips, treningstips, mattips, de nyeste innkjøpene til garderoben og reklamer for ditten og datten. Dette er jeg overbevist om: blogger (og andre sosiale medier) gir et FALSKT bilde av lykke. For noen dager siden måtte jeg gå til verks i mitt eget liv: jeg sluttet å følge så og si alle de overfladiske bloggene som jeg følger på bloglovin, og instagram kontoene. Jeg har fått nok.

Folk i dette landet trenger ikke tips til å forbedre sitt ytre utseende. Folk i dette landet trenger helt andre ting, som helbredelse, både psykisk og fysisk! Folk trenger å bli SETT og akseptert for den de er, IKKE for den samfunnet vårt sier at vi burde være. Folk trenger å ha samtaler om ting som skjer i livet. Når helsen svekker har vi behov for å vite at livet ikke er ødelagt. Vi har behov for å kjenne at vi er god nok selv om vi ikke strekker til på alle områder. Behovene er store, selv i «verdens beste land å bo i.» For ja, Norge er en fantastisk velferdsstat hvor det er utrolig godt å bo. Men det betyr ikke at ikke folk strever. Jeg forstår virkelig ikke hvordan folk kan påstå at vi ikke har behov for Gud i dette landet. 

Hør, se, virkelig se – hvor mange ødelagte sinn og kropper som finnes der ute, av utbrenthet, depresjon, ensomhet, angst, rusavhengighet. Ikke si at dette landet ikke trenger Den Levende Gud, for det gjør vi. Det er ikke bare u-land preget av fattigdom og krig som trenger Den Levende Gud. Vi i Norge har gjort oss uavhengig av Gud, men vi trenger Guds helbredelse for alt det som er ødelagt av prestasjonspress, et falskt bilde av det perfekte liv, falsk materiell lykke. Vi trenger varmen av ekte kjærlighet grunnfestet i våre hjerter. Vi trenger ekte liv. Vi trenger kilden som aldri tar slutt.

Jesus svarte og sa til henne: «Hver den som drikker av dette vannet vil tørste igjen. Men hver den som drikker av det vannet som Jeg gir ham, skal aldri i evighet tørste. Det vannet Jeg gir ham, blir i ham en kilde med vann som veller fram til evig liv.» 
– Johannes Evangelium 4: 13-14.

De rettferdige roper, og Herren hører, og Han frir dem ut av alle deres trengsler. Herren er nær hos dem som har et sønderbrutt hjerte, og den som har en sønderknust ånd, frelser Han. – Salme 34: 18-19.

Reklamer
Ekte liv

8 kommentarer om “Ekte liv

    1. Takk Kamilla! ❤ Ja det tror virkelig jeg også. Du har vært et forbilde for meg på det området, med å være veldig bevisst på bruken av sosiale medier, og på shoppe-stopp! Du har tatt konkrete valg, og det inspirerte meg til å gjøre det samme! Klem til deg. ❤

  1. Ina sier:

    Så utrolig bra, Silje! Jeg gjorde som deg og sluttet å følge en hel del på instagram. Tusen takk for at du er så inspirerende! Klemmer<3

    1. Ååå tusen takk, kjære fine kusine! ❤ Du inspirerer meg også, med alt det du har opplevd på DTS, og at du har vokst så mye i troen, det er så tydelig! Klem tilbake 🙂 ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s