«God sometimes takes us into troubled waters not to drown us but to cleanse us»

Leste på en tumblr blogg som heter the worship project:

If you’re going through a trial by fire, take joy friends! He is refining you, making you strong and cleansing you in purity. He is faithful to turn your ashes into beauty, making all things work together for good.

Jeg fant meg selv i nikke og si «amen to that!» For dette er helt sant. Derfor vil jeg oppmuntre deg, hvis du går gjennom noe vanskelig. Hvis du er midt i en utfordring. Hvis det skjer store endringer i livet ditt. Noen ganger blir vår verden knust i tusen biter. Men det er da at du har mulighet for å gjøre endringer. Å gjøre endringer i livet ditt kan være utrolig viktig. Kanskje du er i destruktive relasjoner, kanskje du har et veldig lavt selvbilde som bryter deg ned, kanskje du er i et miljø som ikke er godt. Alle disse tingene kan du revurdere og endre på. Vanligvis er det vanskelig å være oppmerksom på negative ting i livet fordi det har blitt en vanesak og rutine. Derfor må man bruke de tøffe periodene til å endre ting for å få det bedre. Jeg vet at Gud alltid har en ny kurs for livet som fører oss nærmere Hans rikdom. Rikdommen av å ha fred med omgivelser, kjærlighet til mennesker, kjærlighet til seg selv, og fornyet energi. Han vil alltid ha oss nærmere til Hans godhet og velsignelser. Han fører oss inn i relasjoner som er oppbyggende, i miljø hvor man tar vare på hverandre, og til et selvbilde som har større verdi enn det du selv måler. Gud vil bygge oss opp igjen til å være den personen Han ønsker at vi skal være. Han vil løfte våre perspektiver, gi oss nytt håp og en ny fremtid, fulle av gode ting.

Jeremia 29: 11
For jeg vet hvilke tanker Jeg tenker om dere, sier Herren. Tanker til fred og ikke til noe ondt. Jeg vil gi dere framtid og håp.

Reklamer
«God sometimes takes us into troubled waters not to drown us but to cleanse us»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s