Dag 9: Smykkene dine

Endelig tar jeg fatt på 30 days challenge igjen!

Smykker har jeg mye av. I stedet for å vise alle, viser jeg et utvalg av favorittene mine.
smykke5
Dette smykket i sølv er helt nytt! Jeg fikk det på lørdag av søteste May Elin. Hun hadde kjøpt et smykke til alle oss jentene med hvert vårt symbol. Jeg fikk kors, såklart! Det er så fint å få en personlig gave.
smykke1
Jesus smykket mitt som jeg kjøpte på et marked i Argentina. Det er helt unikt og so precious. Håper virkelig at jeg aldri mister det, for jeg kommer aldri til å finne et lignende.
smykke4Statement smykker. Alle er faktisk kjøpt i USA, i Chicago og Seattle.smykke3Dette er egentlig ikke et statement smykke, det er mye mindre og enklere. Fant det i en liten butikk utenfor Chicago og falt for det med èn gang.smykke2Gullkorset som er mitt most-worn smykke. Korset er kjøpt i Seattle for over tre år siden, men lenken ble desverre ødelagt i Argentina.. Kjøpte ny lenke i Norge i sommer.smykke6Gold platters! På den nederste står det love, men siden det ikke er ekte vare har gullfargen desverre begynt å gå vekk.smykke7smykke8Enda en gold platter. Dette er ekte vare! Og min favoritt. Fikk det til bursdagen av min søster, med inngravert initialene til navnet mitt. Hun har helt samme med sine initialer. Så det blir et personlig «søster-smykke» som er helt unikt. Jeg går med det nesten hver dag, det er exactly my taste, og helt perfekt.

Reklamer
Dag 9: Smykkene dine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s