Bachelorette Party

Vi holdt utdriknings/dritningslag (uten alkohol) for Silje igår! Det var en helt fantastisk gøy og vellykket dag. Alt gikk glimrende! Det kunne ikke blitt bedre. Det hele startet med at alle forloverne (Anette, Lene og meg) vekket Silje for å spise frokost. Så sendte vi henne opp Ulriksbanen for å paraglide. På Brann Stadion stod vi alle og ventet på henne.
UD8UD7
Silje elsket det! For en tøff jente!

Etterpå dro vi til Melkeviken for å grille, bade, sole oss, ha quiz, kjøre båt og tube (rumperister)! Været var strålende. Tok desverre ingen bilder derfra, men vi var der altså i flere timer og storkoste oss med skikkelig norsk sommer. Neste stopp var Bergen sentrum hvor Silje fikk noen utfordringer, blant annet å levere kleine jobbsøknader og signere navnet sitt på kroppen til noen utvalgte menn. Hun tok (ikke overraskende) alle utfordringene på strak arm.
UD11UD10UD9
Silje så smashing hot ut i sitt drillpike-kostyme fra Ecuador!

Da utfordringene var gjennomført gikk vi opp til leiligheten til svigerfaren til Lene (som vi hadde fått låne til anledningen). Leiligheten lå veldig sentralt, så det var helt perfekt. Der lagde vi masse god mat og annet digg, pratet og lo, hadde foto-sessions, og så film-intervju som vi hadde tatt av Runar noen dager tidligere. Her er noen bilder fra ute på den store og fine tak-terrassen.
UD1
Ikke alle er med på disse bildene, vi var enda litt flere jenter.UD2UD3
Søstrene Nordal.
UD4
Forloverne og bruden.
UD6
Vi tok en del gruppebilder, men de er på et annet kamera. Skal poste de senere når jeg har fått de. Bildet over er tatt med polaroid-kameraet til Anette. Utrolig koselig og litt retro!UD5
Nydelig kveld, supergøy dag, herlige folk, og en gorgeous og tøff bride-to-be♥

Reklamer
Bachelorette Party

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s