For Freedom

Nå i helgen arrangerer kirken min, SALT Bergenskirken, en kampanje som retter oppmerksomhet mot sosial rettferdighet. Vi får være med å samle inn penger til arbeid mot menneskehandel både lokalt og globalt. Innsamlingen går til å redde flest mulig kvinner som er tvunget inn i sex-trafficking. Overskuddet går til organisasjonene The A21 Campaign, Free the Slaves India, og SALT sitt eget lokale arbeid.
599123_479685675420022_175134052_n
Det er hele 27 millioner mennesker som er ofre for menneskehandel i verden i dag. Tallet er helt enormt. Dette vil vi som kirke være med på å motvirke! Derfor dedikerer vi en hel dag med ulike arrangementer for å rette oppmerksomhet mot dette i byen vår. Kl 11 på lørdag blir det Running for Freedom, hvor flere fra menigheten har samlet sponsorer og skal løpe flest mulig runder på 1 time. Kl 14 åpner dørene på Shopping for Freedom på Kvarteret. Mange folk har donert fine klær, både privatpersoner og klesbutikker, som skal selges og kjøpes av folk som kommer. Motebloggeren Ulrikke Lund har også donert! Det skal være catwalk med noen av antrekkene, og det blir bare superbra!! Kl 16 er det Speaking for Freedom, hvor ulike folk med kunnskap om temaet skal holde foredrag for å informere om sex-trafficking. Det siste er kl 21, da er det Music for Freedom, også på Kvarteret. Ulike artister og band, både kjente og ukjente, skal holde små konserter. Det koster bare 50kr. Dette blir helt vanvittig bra!! Det skal også være Kids for Freedom, som foregår ute på festplassen på dagen. Vet ikke så mye om det egentlig, utenom at barna får ansiktsmaling og kan kjøpe sukkerspinn osv.
1939473_2157064037682169_1191897629_n
Jeg skal hjelpe til på Shopping for Freedom. Både fredag kveld og lørdag morgen før Shopping åpner skal jeg være teamleder mens vi rigger opp alt og gjør klart. Så skal jeg være med å rigge ned etterpå også. Det er så bra at vi er mange frivillige og at vi får dette arrangementet til. Jeg er stolt over å være med i en menighet som engasjerer seg i sosial rettferdighet. Du må gjerne komme på lørdag!

Reklamer
For Freedom

En kommentar om “For Freedom

  1. Nina Julianne sier:

    Åååå, synes det skjer så mye artig (selv om bakgrunnen ikke er like morsom…) i Bergen når jeg er laaangt vekke 😛 Det har liksom blitt en «mer spennende» by etter eg flyttet virker det nesten som !
    Hadde gjerne kommet innom om jeg hadde hatt muligheten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s