«Be a loner. That gives you time to wonder, to search for the truth.»

I disse dager hører jeg på Gabrielle på repeat, ser Sherlock mens jeg ler og grøsser om en annen, går med skritt-teller på buksen alle tider av døgnet (utenom når jeg sover), spiser sushi litt oftere enn vanlig, spiser minst 2 appelsiner per dag, feirer bursdager omtrent hver uke, og kjøper alltid kaffe på jobb – sånn som her.
IMG_6501
Her en dag ble jeg spurt om jeg var helt norsk av opprinnelse. Personen mente at mine mørke trekk ikke matchet norsk oppskrift (av blondt hår og blå øyne?). Jeg valgte å ta det som et kompliment. Mange har også kommentert at jeg ser brun ut for tiden. Her er svaret: gulrøtter! Det er nemlig resultatet av å ha spist gulrøtter nesten hver dag i seks måneder, haha. Beta-karoten Forresten så blir folk fremdeles overrasket over at jeg har fullført engelsk bachelor. «Hvor gammel er du egentlig?» spør de. Hvis jeg skal bli fornærmet hver gang noen sier at jeg ser ut som en sekstenåring så kommer jeg til å være frustrert hele tiden – og det er jo ikke gøy. Så derfor velger jeg enten å le av det, overse det, eller ta det som et kompliment. Et kompliment blir det iallefall når jeg er 40. Da kommer jeg til å se sykt smashing ut i forhold til alle andre 40åringer!!! Neida. Joda.
jobb2
OL er jo over nå. Norske medaljer i OL gjør meg skikkelig stolt av Norge. Jeg kunne like gjerne skrevet *proud-norwegian*  med dobbelskrift i pannen blant amerikanere og svensker. hehe. Jeg elsker Norge!! Jeg bryr meg sånn middels om OL. Synes det er veldig kjekt med skiskyting, stafetter og langrenn. Siden vi ikke har TV ble det litt vanskelig å få med seg alt.. men jeg skaffet TV2 sumo for anledningen, da.

Denne uken er det onsdag som blir min sosiale-medier-faste-dag. Det vil si i morgen. Hurra! Vi snakkes, peeps.

Reklamer
«Be a loner. That gives you time to wonder, to search for the truth.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s