Our day in Oslo

Jeg og Amalie brukte første del av dagen i Oslo på å vandre rundt i gatene og shoppe. Shoppingen ble for det meste gjort på Zara, Aldo og Mango. Begge kjøpte mye fint.
IMG_8752 IMG_8746IMG_8753 image6IMG_8756
Vi spiste fantastisk god lunsj på et bakeri, som bestod av et stort grovt rundstykke med hjemmelaget jordbærsyltetøy. Etterpå gikk vi innom Ingrid Victoria sin jobb (hun jobber på Grand Hotel) og det hele var egentlig ganske morsomt. Vi spurte alle mulige folk som jobbet der, og først sa de at det ikke jobbet noen Ingrid der, også kom de med feil Ingrid, OGSÅ kom endelig vår Ingrid. hahaha. Kjempekjekt å bare få sett henne og pratet i noen minutter. Jeg fikk også truffet min kjære Adriana i ca en times tid på Egon. Litt er mye bedre enn ingenting! Veldig glad for at jeg fikk se henne igjen.
collage34
Til middag kom Jakob og joinet oss, så fikk se han også!! Utrolig koselig. Vi var litt på hotellet etterpå, drakk vin og spilte Lana før konserten. Koos.
collage37
hahaha episk.
collage35 collage36
Superbra dag i Oslo!! Det er noe med det å komme seg litt vekk og bare gjøre andre ting og kooose seg uten dårlig samvittighet. Det er skikkelig digg.

Reklamer
Our day in Oslo

3 kommentarer om “Our day in Oslo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s