Choose your last words, This is the last time, Cause you and I, We were born to die.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en fantastisk tur til Oslo sammen med Amalie. Vi har nemlig vært på Lana del Rey konsert! Onsdag morgen tok vi fly og hadde hele dagen i Oslo sentrum. Vi har stoorkost oss. Skal poste bilder fra dagen i et annet innlegg, og tenkte at jeg først kunne skrive et innlegg om konserten.
IMG_1342
Vi virkelig koste oss under hele konserten! Vi hadde gode sitteplasser høyt oppe i spektrum, helt i midten mot scenen, så vi fikk goood oversikt. Det var rundt 8 eller 9000 folk. Konserten var ikke noe storslaget show. Konserten var Lana og stemmen hennes, enkelt og greit. Hun gjorde ikke mye ut av seg, men det kan ha noe med at hun er fersk artist og ikke ennå scene-vant. Mange kritikere har sagt at hun ikke kan synge og jeg har tidligere hørt rykter om at hun er dårlig live, men der vil jeg si imot. Såklart, vokalprestasjonen var jo ikke klokkerent, og det er mye forbedringspotensiale. Men jammen kan hun faktisk synge!!! Det blir helt feil å si noe annet. Vokalen hennes har et særpreg som hun fikk fram på mange av låtene iløpet av konserten, og noen ganger fikk jeg gåsehud og ble riktig imponert. Når hun treffer så treffer hun virkelig, og det er nydelig å høre på.
collage31
(Bilder tatt fra instagram av folk som var på konserten i spektrum). Lana stilte i en søt sommerkjole og pumps, og var classy and hot at the same time. Jeg elsker henne. Girlcrush♥

Sangene som ble spilt var for det meste fra Paradise edition, samt åtte sanger fra det opprinnelige Born to Die albumet. I tillegg gjorde hun cover av blant annet Nirvanas Heart shaped box, som jeg synes var faktisk sykt stilig. Mine favoritt moments fra konserten var da hun sang American, Million dollar man og Without you. Hun tok seg også en del tid til å «treffe» fansen på fremste rad, noe som betydde at et par sanger ble nærmest instrumentelle… men du kunne se at hun virkelig satt pris på fansen, lot de ta masse bilder med henne og ga klemmer.

Konserten var veldig fin og vi storkoste oss!!

Reklamer
Choose your last words, This is the last time, Cause you and I, We were born to die.

En kommentar om “Choose your last words, This is the last time, Cause you and I, We were born to die.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s